Ristorante Il Portolano

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Opening soon: May 23rd 2020

31 May 2020 by Claudia

Finally we are prepering our restaurant and our terraces for the new summer season. Our protection concept will enable us to receive our guests in full security.

From May 23rd onwards you may, in fact, enjoy our chef’s delicious courses at lunch or dinner. Our staff will be happy to share its knowledge of exquisite food and wine with you.

See you soon!

Lunch:   12.00-14.30 

Dinner: 19.00-22.30

Reservation is recommended

 

 

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In Sardegna si riparte

8 May 2020 by Claudia

Cari clienti
Siamo lieti di poterci riconnettere a voi con buone notizie.

DJI_0095_Tavolara_Web (00000003) (FILEminimizer)Finalmente infatti  in Sardegna, come nel resto d’Italia, oltre che in Europa dopo il lungo periodo di lockdown, pian piano con grande accortezza e attenzione, le attività riaprono e le persone riprendono la loro vita

DJI_0066_Cala-Girgolu_Web (FILEminimizer)In questo difficile periodo appena trascorso abbiamo vissuto una situazione del tutto inedita e abbiamo tutti dovuto rinunciare a tanto anche delle nostre abitudini e della nostra libertà

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Nella nostra isola nel frattempo è esplosa la primavera e la natura rigogliosa offre mille colori e profumi. Le nostre magnifiche spiagge, il mare cristallino, i tramonti mozzafiato, gli scogli di granito e le montagne possenti vi aspettano per una vacanza ristoratrice e noi abbiamo una grande voglia di condividere le meraviglie della nostra isola con tutti voi

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Da parte nostra, stiamo lavorando alacremente per preparare le nostre attività e riaprire a fine mese in piena sicurezza. Naturalmente, noi del Portolano, saremo qui ad accogliervi e deliziarvi!

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Buona Pasqua

11 April 2020 by Claudia

IMG_1561Il mondo si è quasi fermato, ma la primavera è arrivata, bella, rigogliosa e più potente che mai. Con lei è arrivata anche la Pasqua. Come ogni anno avremmo voluto passarla con voi al Portolano.

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Per questo ci teniamo a stringervi virtualmente in un abbraccio e a farvi i nostri migliori auguri.
Siamo speranzosi che la Pasqua farà da passaggio alla ripresa e al ritorno a tutto ciò che amiamo tanto.for webIMG_0990

Intanto ci prepariamo ad accogliervi al più presto.

Claudia, Roberto e tutto il team del Portolano

 

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Buona Pasqua

11 April 2020 by Claudia

IMG_1561Il mondo si è quasi fermato, ma la primavera è arrivata, bella, rigogliosa e più potente che mai. Con lei è arrivata anche la Pasqua. Come ogni anno avremmo voluto passarla con voi al Portolano.

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Per questo ci teniamo a stringervi virtualmente in un abbraccio e a farvi i nostri migliori auguri.
Siamo speranzosi che la Pasqua farà da passaggio alla ripresa e al ritorno a tutto ciò che amiamo tanto.for webIMG_0990

Intanto ci prepariamo ad accogliervi al più presto.

Claudia, Roberto e tutto il team del Portolano

 

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Opening soon – Summer 2019

21 March 2019 by Claudia

mat01-151It all started twenty years ago as an adventure. Today it is our passion. Receiving our guests from all over the world on our terrace facing Tavolara Island in Porto San Paolo in Sardinia and let them taste our specialties prepared by our chef with the products that this marvelous island offers.

Together with our staff we are looking forward to welcoming you from April 13th onwards at lunch or dinner.

See you soon!

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MICHELIN guide 2019

19 March 2019 by Claudia

Logo_RedWe are proud to be mentioned for the third consecutive year in the Michelin guide, 2019 edition.

This recognition is particularly dedicated to our chef Mario Mele and to our team that, with constant passion and enthusiasm, are able to offer high quality culinary delights at Il Portolano.

We announce our next opening for the Summer season on 13th April 2019.

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“Il Portolano” 2018 opening soon!

12 April 2018 by Claudia

Ginestre2After a rainy winter Sardinia finally presents itself incredibly colorful to its visitors, with amazingly green fields and the Mediterranean maquis full of yellow and white spots, thanks to the broom and asphodelo flowering.

This is the right time to open the terraces to our dear guests at the Ristorante Il Portolano.

 

staffFrom April 20th onwards you may, in fact, enjoy our chef’s delicious courses at lunch or dinner. Our staff will be happy to share its knowledge of exquisite food and wine with you.

See you soon!

Filed Under: News en Tagged With: 2018, opening, summer 2018

Saluti dal Top of Tavolara

4 November 2017 by Claudia

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A conclusione della splendida estate 2017 abbiamo organizzato la scalata in cima a Tavolara con i nostri carissimi collaboratori.  E’ stato un esperienza unica salire sulla Tavolara e guardare la nostra costa, Porto San Paolo e il Portolano da un’altra perspettiva.

Ringraziamo tutto lo staff per la loro preziosissima collaborazione.

E’ dal Top of Tavolara che salutiamo i nostri clienti. Auguriamo un buon inverno e un arrivederci al prossimo anno.

 

 

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Opening on Eastern 2017

19 March 2017 by Claudia

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It’s spring time in Sardinia. While nature is awaking, we are improving and preparing to make the Portolano even more comfortable.

Opening on Eastern.

We will be ready to welcome you from April 13th, 2017 onwards.

 

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Guida dell’Espresso

30 October 2016 by Claudia

Siamo orgogliosi di poter segnare il punto sulla mappa del buon cibo della Guida dell’Espresso a Porto San Paolo.

Ringraziamo i nostri collaboratori e in particolare il nostro chef Mario Mele per l’entusiasmo e il cuore con il quale svolgono il loro lavoro e che permette al Portolano di “mantenere costante la qualità nel tempo”.

Siamo aperti tutti i giorni a pranzo14695425_1417488771602358_1142287178287590077_n e cena fino al 1° Novembre 2016.

 

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Enjoy the summer with a selection of raw local fish

27 June 2016 by Claudia

Crudo per webSummer has arrived. We are ready to welcome you on our magnificent terrace for a summer lunch lulled by the sea breeze or for a romantic candle lit dinner. For our guests who love raw fish we now offer Oysters from the nearby San Teodoro as well as a crudité including crustaceans from Siniscola.

Have look at our new menu

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Tavolara Film Festival

18 May 2016 by Sebastiano

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Porto San Paolo hosts a small but prestigious film festival. The festival’s name is given by its location: the Tavolara Island.

The famous festival guests include directors, actors, journalists and movie critics that are often seen dining at “Il Portolano” restaurant.

The picturesque harbour in front of our restaurant is home to the many boats that provide an easy shuttle service to and from Tavolara Island.

Date del festival: 11 – 17 Luglio 2016[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

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Restaurant

18 May 2016 by Sebastiano

The uniqueness of the Restaurant Il Portolano is based on our vast experience in Europe’s finest restaurants and the assessment of needs and suggestions of our esteemed guests. The view of the sea and the fascinating island Tavolara invite you to a pleasant stay.

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Who we are

18 May 2016 by Sebastiano

For over 15 years, the Sardinian – Swiss couple Roberto and Claudia Chelo Schletti have been running Il Portolano. Thanks to their professional experiences gathered in various hotels and restaurants around Europe, they make foreign customers, as well as local visitors, 

Filed Under: Il Portolano en

Menu

18 May 2016 by Sebastiano

To take a look at our menu and be tempted

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The Kitchen

18 May 2016 by Sebastiano

The kitchen is run by Luca Sanna, a young Sardinian Chef, who chooses the best local and seasonal products with care. The menu offers great choices of fish dishes and meals with tasty local meets. 

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Where we are

18 May 2016 by Sebastiano

We are across from Tavolara Island, by the beach of the fishermen’s village Porto San Paolo, located 12 km South of Olbia and 14 Km North of San Teodoro.

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Information and contacts


Opening hour
From April 14th to October 30th, 2022
Lunch 12.00 - 14.30
Dinner 19.00 - 22.30

  • Tel. +39 0789 40670
  • E.Mail. info@ristoranteilportolano.it
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